R

effectieve behandeling

60 minuten behandeltijd

snel resultaat

Voor alle huidtypes en gewichtsklasse

Bioslimming

Wat is Bioslimming?
Bioslimming is de beste en sterkste afslankende bodywrap zonder wikkels en 100% natuurlijke ingrediënten. Door de fantastische resultaten is Bioslimming zelfs internationaal bekroond voor beste afslankende lichaamsbehandeling!

Door te werken met crème en gels die veel krachtige natuurlijke stoffen bevatten zoals cafeïne en etherische oliën heeft Bioslimming een snel effect. Zo wordt door de hoge concentratie cafeïne in de gels de stofwisseling gestimuleerd en de bloedcirculatie en vetverbranding versnelt. Door op unieke wijze gebruik te maken van warme en koude componenten wordt de behandeling nog intensiever. De etherische oliën kunnen zo makkelijk de tweede huidlaag binnen komen. Daar activeren ze de doorbloeding en de lymfedrainage wordt gestimuleerd. 

Al na de eerste behandeling is er een vermindering van cellulite, striae en spatadertjes, worden vochtophopingen geëlimineerd, vindt er vetverbranding plaats in de tweede huidlaag, verbrandt je meer calorieën wat helpt bij een versneld gewichtsverlies, verstevigt de huid zicht- en voelbaar en worden de doorbloeding en collageen aanmaak gestimuleerd. 

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. We streven naar 6 behandelingen in 4 weken voor een optimaal resultaat.

We starten de behandeling door de verschillende lichaamsdelen op te meten. Zo kunnen we goed de voortgang zien. Daarna brengen we de eerste gel aan. De 2de gel gaat hier overheen. Dit masseren we goed in en dan brengen we folie aan. Nu mag je lekker 30 minuten ontspannen. De behandelde gebieden zullen nu wat warmer aanvoelen omdat je lichaam hard aan het werk is. Na 30 minuten verwijderen we de folie en brengen we de laatste gel aan door middel van een korte en stevige bindweefselmassage. Door deze gel kan je het wat kouder krijgen. Als de gel is ingetrokken mag je je weer aankleden. Het kan zijn dat je wat rillerig bent de rest van de dag. Dit effect hoort bij de behandeling en betekend dat je lichaam werkt aan een positief resultaat!

LET OP: op de dag van de behandeling mag je geen bodylotion gebruiken! Voor een optimaal resultaat raden wij aan je lichaam ’s ochtends te scrubben en niet te douchen tot 4 uur na de behandeling.

Pin It on Pinterest