De kracht van
vitamine A

De Environ® Filosofie

De verwerking van vitamine A in huidverzorgingsproducten betekende een revolutionaire ontwikkeling, want het leverde tal van voordelen op voor de zonbeschadigde huid. Vooraanstaand plastisch chirurg Dr. Des Fernandes was een pionier in dit domein. In de jaren ‘80 was hij één van de eersten die vitamine A in voldoende hoge concentraties gebruikte om de kwaliteit van de huid wezenlijk en zichtbaar te verbeteren.

 

Dr. Des Fernandes ontwikkelde een sterke interesse voor de fysiologie van huidkanker en de huid als gevolg van het overlijden van twee jonge patiënten veroorzaakt door melanoom. Door zijn onderzoeken ontdekte hij dat vitamine A essentieel was voor het behoud van een gezonde huid en hij was vastberaden om een gamma van huidverzorgende producten te ontwikkelen die het behoud van een gezonde huid zouden garanderen. Kort hierop lanceerde hij de firma en het huidverzorgingsgamma Environ®.

 

Environ® heeft als missie om door middel van wetenschappelijk gefundeerde en geavanceerde technologieën, huidverzorging te creëren voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud, zelfs voor kinderen, die geschikt is voor elk huidtype en elke huidskleur.

Waarom is Environ® de beste verzorging voor uw huid?

wereldwijd pionier in huidverzorgingsgamma’s met vitaminen en antioxidanten.

kan op meer dan 20 jaar ervaring terugblikken en staat nog steeds aan de top in de wereld van huidverzorging actueler dan ooit.

gebaseerd op geavanceerd wetenschappelijk onderzoek en innoverende technologieën.

is één van de weinige cosmetische producten die op medische congressen voorgesteld wordt.

biedt de veiligste behandelingen met de beste en meest permanente resultaten.

houdt geen loze beloftes in, volgt geen kortstondige marketingtrends.

de concentratie en kwaliteit van de vitaminen in de producten zijn goedgekeurd door het Swiss Vitamin Institute, uniek in cosmetica.

wordt uit overtuiging en in het voordeel van veiligere en modernere procedures niet op dieren getest, geen toevoeging van bewaarmiddelen.

Youth Essentia

Zoals de oude zenmeesters hebben we onszelf toegelegd op de voortdurende zoektocht naar een mooie huid. De eerste stap is het vinden van evenwicht. Het Youth Essentia gamma werd wetenschappelijk geperfectioneerd op basis van jaren onderzoek en toewijding met als doel het juiste evenwicht te vinden tussen vitaminen, antioxidanten en peptiden. De doeltreffende ingrediënten herstellen de natuurlijke harmonie in de huid – ze helpen jou de mooie kunst van huidverzorging te beheersen.

Skin Essentia

Blootstelling aan zonlicht, externe factoren zoals luchtvervuiling en gifstoffen in je voeding en je levensstijl (gebrek aan slaap, stress, roken en alcohol) dragen allen bij tot de zichtbare tekenen van veroudering die dan vroeger intreedt dan normaal.

Het Skin Essentia gamma werd samengesteld op basis van een combinatie van vitamine A, antioxidanten en flavonoïden. Deze ingrediënten helpen de zichtbare tekenen van veroudering

Pin It on Pinterest