)

Elasticiteit verhogend

45 minuten behandeltijd

Direct resultaat

Voor alle huidtypes

Vermindering van fijne lijntjes

Wat is Elastine Infusion Therapy?

Elastine Infusion Therapy is een salonbehandeling waarbij met lichte verwarming van de huid enorme hoge doseringen van het werkzame natuurlijke Tropoelastine worden ingewerkt, gevolgd door een activator. Dit mag 1 x per maand gebeuren en per behandeling kan met deze therapie maar liefst tot 2 jaar elastineverlies worden herplaatst. Een therapie die uw verwachtingen absoluut zal overstijgen.

 

Elastine als een cosmetisch ingrediënt

In de wens om het elastineverlies een halt toe te roepen en eventueel zelfs om te keren is na jarenlang onderzoek met succes de zeer comfortabele, maar intensieve salonbehandeling: Elastine Infusion Therapy en het extra sterke Dermalastyl-βX™ voor thuisgebruik, geïntroduceerd.

 

Waarom de Elastine Infusion Therapy?

Zoals collageen de huid haar stevigheid geeft, geeft elastine de huid flexibiliteit, het vermogen om terug te schieten op haar plek, nadat het is ingedrukt of is uitgerekt. Elastine is als de ‘stretch’ in uw pantalon; het zorgt ervoor dat uw huid mooi om de contouren van uw gelaat heen past.

Een factor die voor u boven de 25 zeker een rol zal spelen is elastineverlies. De wetenschap verschilt van mening, maar we kunnen gerust stellen dat we, vanaf ongeveer ons 25e levensjaar, elastine beginnen te verliezen. Dit heeft een oorzaak van binnenuit en staat los van exogene factoren, zoals zonschade, die dit verlies overigens wel kunnen vergroten. Iedereen boven de 25, dus ook wanneer men nog geen ernstige huidverslapping vertoont, heeft te maken met elastineverlies. Het is slechts een kwestie van tijd voordat dit bij een ieder zichtbaar wordt.

Pin It on Pinterest