Skinstudio LIBRA

Voor een jeugdige en stralende huid

In ons instituut Skinstudio Libra aan de Toussaintstraat 51 te Alphen aan den Rijn, vindt u de beste innovatieve behandelingen, getest en bewezen door de wetenschap en vakspecialisten.

Omdat we u het beste willen bieden, zorgen we dat we continue op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverjonging en -verbetering. Enkele voorbeelden zijn onze Hydrafacial, Photonlaser en Environ ionzyme DF apparatuur, waarmee we geweldige resultaten hebben kunnen boeken. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het behandelen van huidproblemen (bijvoorbeeld acne en rosacea) en een persoonlijk huidadvies (ook zonder behandelingen).

Wij weten dat een mooie huid ook van binnenuit komt en bieden naast een reeks behandelingen ook producten die uw huid van binnenuit ondersteunen en mooier maken.

Skinstudio Libra is gecertificeerd lid van ANBOS, Skinmaster, orthomoleculair schoonheidsspecialist en gespecialiseerd in Shiatsu Kosmetiek, Manuele Lymfedrainage, Bindweefsel-massage, Transformage massage en Acne (vergoeding door zorgverzekeraar). Daarbij is Skinstudio Libra gecertificeerd LavieSage, ANP en Environ schoonheidsspecialiste.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken? Wij helpen u graag!
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Gemaakte afspraken kunnen kosteloos verzet worden tot 24 uur van te voren,anders wordt 50% van de behandelprijs in rekening gebracht.

+31 (0) 642 981 128jezelf@skinstudio-libra.nl

Pin It on Pinterest