We kennen het allemaal: je kijkt in de spiegel en krijgt het gevoel dat je huid hulp nodig heeft. Ruwheid, dofheid, vette of droge plekken, mee-eters, puistjes en verstopte poriën… Ze tonen allemaal aan dat je huid professionele verzorging nodig heeft.

Een regelmatige gelaatsverzorging voelt misschien wel fijn aan, maar het is tijd om de stap te zetten naar een meer effectieve en tegelijk zachte oplossing voor jouw huidproblemen. De HydraFacial combineert de elementen van een peeling met die van een hydradermabrasie. Deze professionele behandeling is super gezond voor je huid en biedt talrijke voordelen.

 

Wat kan een HydraFacial voor jouw huid doen?

1

HydraFacial™ verwijdert op een doeltreffende manier dat laagje droge en dode huid aan het oppervlak, waardoor je doffe huid meteen gaat stralen. De behandeling is veilig en zacht voor elk huidtype, zelfs voor een gevoelige huid.

2.

HydraFacial weekt vuil en onzuiverheden los met een zachte fruitzuurpeeling die geen irritatie veroorzaakt.

3.

HydraFacial maakt je poriën schoon met de speciale vortex-technologie, waardoor je huid super fris aanvoelt. Een voordeel voor alle huidtypes, maar vooral een grote hulp voor mensen met een acne-huid.

4.

Een HydraFacial behandeling voedt, beschermt en hydrateert je huid met antioxidanten, Hyaluronzuur en peptiden.

5.

HydraFacial geeft meteen resultaat en je hoeft niet te wachten voor je weer over straat kan. Je verlaat het salon met een zachtere, egalere en stralendere huid!

Maak een afspraak

Boek een eenmalige behandeling vlak voor een groot feest om er op je best uit te zien, of ga regelmatig bij je HydraFacial specialist langs als onderdeel van je gezonde huid routine.

Waarom probeer je het niet gewoon een keer?

Maak een afspraak

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest