Onze huid is een dynamisch orgaan, continu bezig zich aan te passen aan de omstandigheden. Daarom kun je gemakkelijk aan iemands huidkwaliteit aflezen hoe de status is van de gezondheid, mate van stress en kwaliteit van de voeding. Okee, op jonge leeftijd kom je met veel weg en met een beetje mazzel ‘overleef’ je de acne-fase zonder al te veel kleerscheuren. Daarna wordt het er echter niet per se gemakkelijker op. Goed onderhoud is het halve werk, natuurlijk. Optimale verzorging, voeding, suppletie, hoogwaardige verzorgingsproducten en een beetje geluk met je genen.
Maar toch, ooit komt die dag…

Voor een optimaal resultaat moeten we de diepte in

Ooit komt de dag dat je denkt: ‘Het zou best wat strakker mogen’. De zwaartekracht doet iets te veel z’n best en je wangen en kaaklijn verliezen langzaam maar zeker vorm. Wat nu? Meer smeren? Meer suppletie? Vaker een behandeling? Maar welke biedt nu het ‘anti-zwaartekracht-effect’ waar onze wangen en kaaklijn op zitten te wachten? Om eerlijk te zijn: ‘standaard’ is nu te laat. Camoufleren gaat niet meer lukken. Gelukkig is er een combinatie van geavanceerde technieken die perspectief kan bieden. Het zijn echter wel intensieve behandelingen die wat doorzettingsvermogen vergen. Waarom? Omdat we voor een optimaal resultaat nu de diepte in moeten. Echt diep, om zelfs de gelaatsspieren te bereiken die aan het werk gezet moeten worden. Daarbij moet ook de aanmaak van de collageenstructuur rigoureus worden vernieuwd. Daar komt uiteindelijk de steun en de stevigheid vandaan. Duidelijk toch? ‘Gewoon’ een nieuwe basis leggen en de tijd nemen voor de perfecte huidopbouw voor langdurig resultaat.

Transformagebehandeling

De ‘Transformagebehandeling’ is de aangewezen keuze. We gaan nu voorbij aan de gebruikelijke huidlagen, zoals opperhuid en lederhuid. Met speciale handgrepen en intensieve massagetechnieken wordt de huid letterlijk tot ‘op het bot’ aangepakt. ‘No pain, no gain’ is hier zeker van toepassing. Zelfs de aanhechtingen moeten sterker worden, zodat het nieuwe weefsel wat we creëren ook strak én op de juiste plaats blijft. Anti-zwaartekracht, weet je nog? Dit gaat niet zonder slag of stoot. De zware behandeling vergt een optimale conditie van de huid en een perfecte ondersteuning om het resultaat te kunnen realiseren.

collageenbooster

Om die laatste reden gebruiken we intensief licht. Dit licht is in staat om ook die diepste lagen te
bereiken. De bijzondere lichtkleur van de ‘collageenbooster’ biedt een activerend en herstellend vermogen, wat de vezelproducerende cellen nu uitstekend kunnen gebruiken. Deze energieboost zorgt voor een sneller en vooral mooier resultaat. We combineren dit met suppletie, speciaal voor de huid ontwikkeld, om dit zware proces te voeden, zodat het resultaat langdurig houdbaar is.

Maak een afspraak

Of jij het aandurft, kunnen wij niet bepalen. Of je het nodig hebt wél! Wellicht is alleen de collageenbooster al afdoende. Daarvoor moet je dan even een afspraak maken voor een huidconsult.

Maak een afspraak

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest